注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英 的 博 客

虚心学习 真诚待人

 
 
 

日志

 
 

50种说yes的方法  

2013-08-10 15:15:17|  分类: 学习英语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

不管听懂没听懂都来一句yes,多简单啊!你知道吗,英语里说yes的方式多了去了,今天先围观个50句看看——

先来一个字的yes:

1.  Yes. =是。            2 .Yeah. =是。             3. Yep. =是。

4.  Yup.=是。             5. Right.=对。              6. Sure.=当然。

7.  Good.=好。           8. Great.=很好。          9. Cool.=非常好。

10. Wonderful.=真好。   11. Fantastic.=极好。    12. Fabulous.=极好。

13. Perfect.=完美了。    14. Definitely.=绝对的。      

15. Absolutely.=一定的。16. Bingo!=好极了!

再来2个字的yes:

17. Right on!=对极了!   18. Right-o.=对啊。       19. Sure thing.=当然。

20. You bet.=的确。        21. Well said.=说得好。  22. I agree.=我同意。

23. Damn straight!=说得太对了!

接着是3个字的yes:

24. You’re right.=你说得对。       25.You got it.=

26. That’s it.=就是这样。             27.That’s true.=真的。

28. I like it.=我喜欢。                  29.I love it.=我大爱。

30. It’s fine.=不错。                    31.It’ll do.=我看行。

32. It’s ideal.=很理想。               33.It’s satisfactory. =很满意。

34. By all means.=当然。            35.Never been better.=再好不过了。

还有4个字的yes:

36. That’s for certain.=必须的。      37.That’s for sure.=那是当然。

38. It works for me.=很对我胃口。   39.It’s good enough.=相当好。

40. This is the ultimate.= 好过头了    41.That hits the spot.=恰到好处。

42. That fits the bill.=正合适。

最牛是不限字数的yes:

43. I agree with you 100 percent.=我百分百赞同你。

44. I couldn’t agree with you more.=完全赞同。

45. I have no problem with that.=毫无异议。

46. You took the words right out of my mouth.=你把我想说的话都说了。

47. This is second to none.=无与伦比。

48. That’s just what I needed.=这就是我要的。

49. It gets two thumbs up.=我举双手赞同。

50. I give it four stars.=我给4颗星。

(来自网络)

  评论这张
 
阅读(76)| 评论(21)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017